Afrikaanse Olifanten lopen over de open vlaktes in South Luangwa nationaal park Zambia zuidelijk Afrika, rondreis zambia

De mooiste rondreizen in Zambia

Rondreis Zambia

Ben je van plan een rondreis in Zambia te maken? Ontdek de hoogtepunten van Zambia en geniet van veel natuurschoon, uitgestrekte savannen tot wetlands en indrukwekkende ravijnen en watervallen.

giraf in Zambia

Groepsrondreis Zambia, Malawi en Tanzania. Het warme hart van Afrika

Avontuurlijke rondreis door Zambia, Malawi en Tanzania. Tijdens de reis worden veel gamedrives gemaakt, wandel- en nachtsafari’s gedaan, paard gereden en wordt er ook nog ontspannen aan de kust van Tanzania.

Meer info & boeken

Groepsrondreis met Dragoman door Tanzania Malawi Zambia en Zimbabwe Sawadee, rondreis zambia

Groepsrondreis met Dragoman door Tanzania, Malawi, Zambia en Zimbabwe

Tijdens dit overland-avontuur door Tanzania, Malawi, Zambia en Zimbabwe reis je langs de hoogtepunten van Zambia en meest afgelegen en ongerepte plekken van Afrika. Met Dragoman kom je dicht bij de lokale bevolking en meest ongerepte plekken van Tanzania, Malawi, Zambia en Zimbabwe.

Meer info & boeken

Lees ook:

Over Redactie Dolopreizen.nl

Redactie Dolopreizen.nl
De redactie van Dol op Reizen schrijft regelmatig over leuke logeeradresjes, top 10 bezienswaardigheden, nieuws, unieke plekjes en trends.

Onze nieuwste artikelen

19 daagse privé rondreis met huurauto Ontdek Zuid Afrika, rondreis zambia

19-daagse privé rondreis met huurauto Ontdek Zuid-Afrika

'Ontdek Zuid-Afrika' is een fantastische reis per huurauto van Johannesburg naar Kaapstad. Onderweg komt u langs het fantastische Kruger National Park, Swaziland en St. Lucia, om vervolgens naar de zuidwestkust te vliegen en hier de wereldberoemde Tuinroute en de prachtige wijnlanden van Stellenbosch en Franschhoek te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *