Gasthof Hirschen Schwarzenberg, Bregenzerwald

Gasthof Hirschen Schwarzenberg, Bregenzerwald

Uniek hotel in het Oostenrijkse Bregenzerwald

Wauw wat een uniek eet- en slaapadresje in Oostenrijk op 800 kilometer rijden. Het 265 jaar oude traditionele houten huis is al sinds 1755 in handen van de familie Fetz. Franz Fetz is kunstverzamelaar, de oude plafondschilderingen gaan in Gasthof Hirschen dus samen met moderne kunst. Het hotel en herberg is sinds die tijd altijd de thuisbasis geweest van individualisten, artiesten en beroemde personen van over de hele wereld. Het hotel biedt rustieke kamers, een gastronomisch top restaurant, een mooie wellness ruimte met sauna en gezellige bar. In dit hotel voel je je snel op je gemak!

Gasthof Hirschen Schwarzenberg, Bregenzerwald
Gasthof Hirschen Schwarzenberg, Bregenzerwald

Heerlijke stube met Alpen-klassiekers

In de oorspronkelijk bewaarde Stube van het restaurant serveert chef Jonathan Burger heerlijke Alpen-klassiekers als Brätsplätzle, Käsknöpfle en uiteraard dé Wiener Schnitzel. Op de wijnkaart vind je een ruim assortiment Grüner Veltliners uit de diverse Oostenrijkse regio’s. Het restaurant is bekroond met 1 koksmuts van GaultMillau!

Gezellige bar in de kelder

In de kelder van Gasthof Hirschen vind je de Hirschenbar. Hier kun je gezellig napraten na het geweldige diner of genieten van een borrel. Je kunt kiezen uit geselecteerde wijnen, fijne brandewijn, lekkere cocktails of gewoon een goed glas bier.

Skigebied Bödele- Schwarzenberg

Het skigebied Bödele- Schwarzenberg bevindt zich direct voor de deur. In de winter heb je directe toegang tot de skipistes. Tegenover het hotel bevindt zich een halte van de skibus naar de verschillende andere skigebieden. Je kunt gratis sneeuwschoenen en sleetjes lenen bij het hotel. Schwarzenberg in Vorarlberg is een geheime tip voor families die goedkoop en ook nog eens redelijk sneeuwzeker een skivakantie willen doorbrengen in Oostenrijk. In de zomer kun je in de omgeving genieten van de natuur en prachtige wandelingen maken!

Gasthof Hirschen Schwarzenberg, Bregenzerwald

Handig om te weten

Meer informatie vind je op de website van het hotel. Tijdig boeken is aan te raden! Je boekt bij Booking.com een klassieke tweepersoonskamer vanaf €200 per nacht.

Lees ook

Geschreven door Dirk

Dirk is eigenaar van Reiscompany en oprichter van dit reisblog. Dirk is dol op reizen en deelt in zijn berichten zijn geheimtips, leuke eet- en slaapadresjes en bestemmingen waar hij is geweest of die hij graag nog wil zien.

Onze nieuwste artikelen

Top 10 bezienswaardigheden in Malta

Top 10 bezienswaardigheden in Malta

Op zoek naar een leuke, veelzijdige vakantiebestemming? Denk dan eens aan Malta! Doe inspiratie op met deze top 10 bezienswaardigheden.