Camping De Kleine Wolf - Groots genieten!

Camping De Kleine Wolf – Groots genieten!

Heerlijke camping in het Overijsselse Vechtdal

In het Overijsselse Vechtdal vind je De Kleine Wolf. Een heerlijke 5 sterrencamping en de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Kom met je eigen kampeermiddel of geniet in een luxe accommodatie. Kinderen beleven waterpret in de binnen- of buitenzwembaden, hebben urenlang speelplezier in de indoor speeltuin, spelen met zand en water aan het strand met echte palmbomen, genieten van de fantastische shows in het theater of doen mee aan de activiteiten van het dolenthousiaste animatieteam. Hier is het optimaal genieten en plezier maken!

ANWB Camping, winnaar van het Jaar 2020!

Kindercamping in Overijssel

Camping De Kleine Wolf - Groots genieten!

Op camping de Kleine Wolf zal je je geen moment vervelen. Zo is er een verwarmd binnen- en buitenzwembad met glijbanen, een heuse playa met echte palmbomen, een indoor speeltuin, visvijver, jeugdhonk, dierenweide en diverse speeltuintjes. Bijna het gehele jaar staat het animatieteam dagelijks voor u klaar met een uitgebreid animatieprogramma met activiteiten voor jong en oud. Natuurlijk is ook in de omgeving van de camping van alles te beleven.

➜ Controleer beschikbaarheid

Kom tot rust buiten de schoolvakanties

Camping De Kleine Wolf - Groots genieten!

Buiten de schoolvakanties geniet je op De Kleine Wolf van de rust en de natuur. In de ochtend lekker rustig wakker worden en genieten van verse broodjes met jus d’orange uit onze supermarkt. Stap vervolgens op de fiets of trek je wandelschoenen aan om de prachtige en veelzijdige omgeving van het Vechtdal te verkennen met kleurrijke heides, prachtige bossen, zandverstuiving de Sahara en natuurlijk rivier de Vecht. Bij terugkomst nog even een paar baantjes trekken in ons verwarmde binnen- of buitenzwembad of geniet je bij je kampeerplaats of accommodatie van een goed glas wijn. Daarna lekker aanschuiven in restaurant De Wolventuin waar onze kok de beste gerechten voor je maakt. Hier vergeet je even de drukte van alledag!

Ontdek zelf waar De Kleine Wolf groot in is! www.kleinewolf.nl

Deze blog is geschreven in samenwerking met De Kleine Wolf. Ook samenwerken met Dolopriezen.nl? Neem contact met ons op!

Beeldmateriaal: De Kleine Wolf

Lees ook:

Geschreven door Redactie Dolopreizen.nl

De redactie van Dol op Reizen schrijft regelmatig over leuke logeeradresjes, top 10 bezienswaardigheden, nieuws, unieke plekjes en trends.

Onze nieuwste artikelen

De 10 mooiste campings in Overijssel

De 10 mooiste campings in Overijssel

Van prachtige 5-sterrencampings voor een gezinvakantie tot minicampings in de natuur, bekijk de 10 mooiste campings in Overijssel.