De cabin heeft de luxe van een hotelkamer met de opzet van een loft, maar dan helemaal vrijstaand. Ontdek dit tiny house in Kats (Zeeland).

Bijzondere cabin in Kats met de luxe van een hotelkamer

Bijzondere cabin met de luxe van een hotelkamer

Bijzondere cabin in Kats met de luxe van een hotelkamer

Dit ontzettend mooie eco tiny house in Kats is helemaal vrijstaand gelegen in de Zeeuwse Oase. De Zeeuwse Oase is een creatieve buitenplaats met eigen rozenkwekerij, restaurant en een groot terras. Je overnacht middenin het groen tussen de bomen, planten, verwilderde paden en ontelbare kleurrijke bloemen. De cabine heeft de luxe van een hotelkamer met de opzet van een loft. Je geniet er van een heerlijk bed, fijne douche, apart toilet, zithoek binnen en veel ruimte om buiten te leven. Daarnaast is er een minibar, koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. Het natuurhuisje biedt genoeg ruimte voor 2 personen en is de ideale bestemming voor koppels.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Geschreven door Redactie Dolopreizen.nl

De redactie van Dol op Reizen schrijft regelmatig over leuke logeeradresjes, top 10 bezienswaardigheden, nieuws, unieke plekjes en trends.

Onze nieuwste artikelen

Top 10 bezienswaardigheden in Malta

Top 10 bezienswaardigheden in Malta

Op zoek naar een leuke, veelzijdige vakantiebestemming? Denk dan eens aan Malta! Doe inspiratie op met deze top 10 bezienswaardigheden.